Nieuws

Tubeless

01-12-2017

Ervaar Tubeless en rijd sneller, comfortabeler en veiliger. Onze Tubeless banden zijn er met verschillende profielen, voor elk weertype. Een groot deel van de performance collectie is voorzien van tubeless banden. Binnen het mountainbiken is dit al eerder geïntroduceerd, maar dit is inmiddels ook toegepast op racefietsen. Wat is tubeless? De meeste fietsen zijn voorzien van een binnenban..

Cykell

02-05-2017

Cykell T21 Prijs: € 599,- Hoogwaardige drager van Belgische productie en design. Robuust en zeer makkelijk in gebruik, kogel hoeft bijvoorbeeld niet afgesteld te worden. Fietsen staan op twee niveaus. Enerzijds makkelijk omdat ze elkaar dan niet in de weg zitten. Anderzijds moet je één fiets dan wel hoger tillen of rollen met de optionele oprijgootjes. Presteerde zeer goed..

Knog Oi

27-12-2016

Knog Oi De fietsbel die er niet als een fietsbel uitziet. Een bel wordt door veel fietsers als een potsierlijk item gezien dat niet thuis hoort op een super strak uitziend, lichtgewicht racemonster. Toch is het vaak een noodzakelijk kwaad, want ‘Pardon!’ roepen komt ook al snel wat lomp over. Tenzij je met het stemgeluid van een 15 jarig (blond) meisje spreekt. Velen is dat echter n..

KRANT ARTIKEL

15-12-2016

Krant art. Plaatsgebrek als gevolg van succes van elektrische fiets leidt tot uitbreiding ROESELARE -  Filiep Soenen opent een tweede fietsenwinkel. Terwijl klanten straks nog steeds terecht kunnen in de Hoogleedsesteenweg voor herstellingen, stadsfietsen en elektrische fietsen, gaat Soenen straks sportieve fietsen verkopen in de Westlaan.   Wegens plaatsgebrek besliste ..