KRANT ARTIKEL

KRANT ARTIKEL

Krant art.

Plaatsgebrek als gevolg van succes van elektrische fiets leidt tot uitbreiding


ROESELARE - 

Filiep Soenen opent een tweede fietsenwinkel. Terwijl klanten straks nog steeds terecht kunnen in de Hoogleedsesteenweg voor herstellingen, stadsfietsen en elektrische fietsen, gaat Soenen straks sportieve fietsen verkopen in de Westlaan.

 

Wegens plaatsgebrek besliste Filiep Soenen (55) om in de Westlaan een nieuwe fietsenzaak te openen. De huidige fietsenwinkel Fietsen Soenen is al zeventien jaar gevestigd in de Hoogleedsesteenweg. Daarvoor had Soenen vijftien jaar een fietsenhandel in de Gitsestraat.

Ook toen besloot hij om wegens plaatsgebrek een nieuwe locatie te zoeken. “Door het toenemend succes van de elektrische fiets werden de sportieve fietsen de voorbije jaren wat weggedrumd. Terwijl het aanbod aan elektrische fietsen in onze winkel steeg, was er minder en minder ruimte voor mountainbikes en koersfietsen”, legt Soenen zijn onlangs gemaakte keuze uit.

In de nieuwe showroom zullen vooral racefietsen van het merk Giant staan. De fietsenmaker gaat met het merk in zee voor de winkel.

INFO

www.fietsensoenen.be